Thursday, 3 January 2013

SI TE ZBARDHIM DHEMBET NE SHTEPI

Ingredientet:

1luge e plote  çaji Bikarbonate sode ose sode buke
1/2 limon i fresket
1 furçe dhembesh

Pergatitja :

Merrni  pjaten e vogel dhe hidhni lugen e çajit me sode buke shtojini dhe limonin duke e shtrydhur ( jo te gjithe limonin). Perzijeni perberjen me furçen e dhembeve derisa te behet nje paste homogjene(nese nevojitet shtojini dhe pake sode buke ose nese ka shume sode buke shtoni limon ). Perberjen mereni me furçe dhe lajini dhembet siç beni zakonisht me pasten e dhembeve. Me pas ,pasi te keni mbaruar shpelajeni gojen mire. Rekomandohet te perdoret nje here ne jave rregullisht. Hope you enjoyed!
 -Mary

Join us on facebook.

No comments:

Post a Comment