Friday, 4 January 2013

Kuriozitete


1. Ndryshimi i madh
Ne qofte se hedh Coca Light ne nje ene me uje, qendron mbi uje. Ndersa Coca-Cola normale zhytet.

2. Perballe pasqyres
Shimpazet, orangutanget, delfinet, elefantet dhe njerezit jane te vetmet qenie, te cilat jane te afta te njohin veten e tyre perballe pasqyres.

3. Vdiq nga te qeshurat
Alex Mitchell nje murator 50 vjecar nga Anglia, vdiq nga te qeshurat nderkohe qe shikonte nje episod te "The Goodies". Mbas 25 minutash te qeshure te vazhdueshme, u rrezua ne divan dhe vdiq.

4.Vdiqen ne te njejten dite
Miguel de Cervantes Saavedra dhe William Shakespeare jane konsideruar si dy nga shkrimtaret me te mire te letersise. Te dy kane vdekur me 23 Prill 1616.

5. Edhe pse nuk duket
Mizat kane dhembe.

6.Me i fuqishmi
Muskuli me i fuqishem e trupit njerzor eshte gjuha.

7. Te luan mendsh
Ne vitin 1982 doli ne shitje ne Amerike nje loje e quajtur Polybius. Disa muaj me vone e hoqen nga shitja sepse pati ankesa nga perdoruesit e saj. Ata thonin qe loja provokonte kriza epileptike, psikoze, makthe, tendence per vetevrasje dhe ne shtepine e tyre ndodhnin gjera te paranormale. Kurre nuk u provua qe loja ekzistonte sepse ata qe e kane luajtur nuk e mbajne mend mire.8. Gjithmone te njejte
Qe kur lindim, syte tane kane te njejten madhesi.

9. Sa keq qe zgjat kaq
Nese vendos nje veze ne mes te dy celulareve, ajo pas 62 minutas do te jete pjekur.

10. Memoria e shkurter
Memoria e nje peshku zgjat vetem 3 sekonda.

-Anne

Join us on facebook.

No comments:

Post a Comment